2013年9月5日星期四

www.shoxskove.com nike free run olo207

På dette punktet i USA sliter med å motstå japansk og japansk innfødt meksikansk bølge etter bølge av angrep koalisjonsstyrkene,nike shox, og i de østlige og sørlige regionene, innsats for å redde soldater, klar til å lansere kontring mot japanerne, selv på slutten av Sør-Afrikas hær trukket tilbake for å hjelpe, men svikt i Lake Maracaibo, ga amerikanerne et slag ! Viktig å vite at Amerika er en amerikansk energi-og materialbruk forsyningsbase, er direkte relatert til det amerikanske militæret produksjon, bare for å Lake Maracaibo, for eksempel, er innsjøen og området rundt pakket olje stasjoner, boretårn, kneler maskinen rundt innsjøen er det fire tusen flere brønner, med en årlig produksjon på mer enn førti millioner tonn råolje ( senere nådde 70.000 tonn ), er den største utenfor USA i tillegg til innenlandsk olje forsyning, og hvordan du gjør dem fra sac longchamp solde å falle i japanske hender?

Den 2. november, to i ettermiddag. South, New Beijing, en liten Sør-Kinahavet. President, American telegraf ! Liu Qing holder en firkantet elektriske aviser, skrittet inn i An Yi Park, er hjemmet ligger i Tori studie. Men han innså snart at hans lille fet, fordi studien, der mer enn én person er An Yi. Litt engstelig for å høre stemmen hans i rommet flere andre folks øyne kastet løpet uniform. En Yi beklaget til gjester smile, hilse på gjestene flere bekymringer krigen i USAs håp i øynene, fortalte : Med slaget ved Lake Maracaibo Kaposis svikt, og deretter sprer seg til situasjonen enda verre enn der nike free kort om til slutt, hva har skjedd, slo nike free run gjestene har en mental forberedelse !

Benytte seg av de amerikanske militære forsterkninger kommer,nike free run, tidlig i morges, fanget den japanske østkysten av Lake Maracaibo Cabimas, lagunillas og andre byer, og sendte fallskjermjegere, i gjennomføringen av luftbåren Parra Guana sjø, USAs militære okkupasjonen på flyplassen og fort bygget her ! Dermed okkuperte den japanske hæren Gulf of Venezuela, henholdsvis de to fløyene av Guajira -halvøya og Parra Guana sjø, som om de to knipetang, dette stykke godt inn i oljeproduserende områder av kontroll. Deretter vil Liu Qing har nettopp fått et telegram overlevert An Yi.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论