2014年4月24日星期四

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp oakley sunglasses bazg

Die man is het commandocentrum hier gebouwd? Xiao Yu ging zitten op het grasveld boven, stak een sigaret op, kijken naar de sterren, terwijl gevraagd. Deze basis was oorspronkelijk in de voorkant van het Sovjet-imperium, toen de Koude Oorlog werd gebouwd, wanneer het doel is om het optreden van een nucleaire oorlog te voorkomen, nadat die het mogelijk maakt een hoog niveau imperium schuilplaats. Om de ondergrondse basis, de totale bouwtijd 15 jaar kennen. Hier is er een spoor uitvalsbasis kunt u rechtstreeks naar Beijing. Vroeg Xiao Yu, verrast, maar hier Mountains, ray ban wayfarer geen fout, toch?

Natuurlijk niet, na het hier overnemen ray ban zonnebrillen ook weten dat er een spoorlijn. ray ban aviator Werd ook het veld geslagen, is het moeilijk om de omstandigheden in die tijd om een ​​spoorweg eigenlijk oakley sunglasses zo veel van de menselijke en financiële middelen besteed bouwen voorstellen. Inderdaad moeilijk voor te stellen, maar waarom zou baseren ray ban aviator hier gebouwd? Maar hier, in de voorkant van de kruising van de Sovjet-Unie. Xiao Yu is echt verbaasd. De ontwerpers schatten dat moment beschouwd als de meest gevaarlijke plaats is de veiligste plek om te gaan. Behalve een keer een nucleaire oorlog heeft plaatsgevonden, waar weinig kans van bombardementen, hoewel de hele onderkant van meer dan tweehonderd meter diep onder de grond, volledig anti - bom wonen.

Jiang Xing toegelicht. Jiang Xing introduceert de hele zijkant van de basis,ray ban aviator, terwijl voortdurend geconfronteerd Xiao Yu gebaren. Xiao Yu luister heel voorzichtig, heel relaxed, op het einde, de mensen zelf liggen direct boven het gazon, ontspannen hield zijn benen, kijkend naar de sterren. Het grootste deel van het nieuws kwam ? Nee, de Vietnamese kant, Wang Kai systeem geleid zevenduizend Guard direct Shuaixia het keizerlijke leger, en hebben nu een hit in Hanoi. Jiang Xing schudde zijn hoofd, zei. Uh hoe te verliezen? Xiao Yu vloekte luid, geen van deze jongens in staat om hun eigen gemoedsrust te maken zou zijn.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论