2013年1月30日星期三

få ugg Broome til en billigere beløpet online

Den ugg nøye tenkt et øyeblikk, sa: "Hawk er det viktigste er menneskeheten, og for å få Eagle å lytte til deg, må den heves fra Young Eagles, er det best bare klekking, uten ørn øynene åpne, slik at ørn første en person du møter, vil det bli Eagle regnes som hans mor, så lenge noen godhet, må Eagle lydighet, det er viktig, er det flere gode fase ørner, hauker varianter, jo større potensial trening Eagle har blitt enda kraftigere ugg. "

uggs sko kan ikke vente å spørre: "Hva ørn er den kraftigste, mest fremragende"ugg sa: "Den neste rotet gjennom gamle bøker hjemme, vel vitende om at det er en hauk, kalt Fresh ulv eagle den beste Eagle Dette er det, dette eagle større kropp, og til ulv kjøre fort og mongolsk gaselle for jakt objekt, ugg selv ulver kan få frisk ulv eagle ingen måte, er det ørnen kongen leve på kanten av ørkenen, lokalt kjent som "Desert overlord 'mat ugg ulv eagle aspekt ørkenen, uovervinnelig, ulv og det er ikke bare mat, ugg liten hamster sand snake, så stor som kameler, bison, alle oppskrifter i det, det enda angrep på mennesker. "

uggs australia lamslått og sa: ". Denne ørnen er god og sterk, for mye for selv den ulven, kameler, bison kan bli drept""Ja, dette eagle enorme vingespenn, som seil, er klør hvis stålkrok, det var kaldt og grusom øyne, chilling det spøkelset i ørkenen, til å komme og gå stille i et par år siden, ugg og ulv kamp situasjon, femti oksen sultne ulver, bare i et øyeblikk, drepte mer enn et dusin hoder, er hvert hode ugg stål kroklignende klør pierce skallen. "så en kjent Lyden kom fra utenfor huset.

没有评论:

发表评论